Aktuelt

Såpelaging på Vg3 hudpleie

Torsdag i forrige uke lagdet elevene på Vg3 hudpleie sin egen såpe.

Klart for ny runde med Buzztalks

Elever på Vg1 Medier og kommunikasjon har fått i oppgave å filme og produsere årets Buzztalks, i skolens oppdaterte filmstudio.

Intervjuet vinneren av Ungdommens kritikerpris

Vinneren av Ungdommens kritikerpris, Marie Aubert, besøkte i dag juryklassen 3STC.

Stumfilm på Vg3 Medier og kommunikasjon

Elevene i 3MKA og 3MKB har de siste ukene jobbet med stumfilm. To av filmene kan du se i denne saken.

Informasjon til foresatte fra Ruter#

Skoleskyss og overfylte busser – hvordan hindre at alle elever tar samme avgang?

Innfører tilpasset rødt nivå på Vikens videregående skoler

  - Som en konsekvens av at regjeringen i dag kom med nye innstrammende smittevernføringer både nasjonalt og for regioner i Viken, har Viken fylkeskommunes sentrale kriseledelse besluttet å gå over til rødt nivå for alle de videregående skolene våre fra mandag 9. november. Det opplyser fylkesrådsleder og leder av sentral kriseledelse, Tonje Brenna. 

Oktober var psykisk helse-måned

Gjennom hele oktober var det flere arrangementer og markeringer på skolen i forbindelse med psykisk helse. Her kan du se bilder av og lese om hva som skjedde.

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Halloween 2020

2020 har vært et annerledes år, men tradisjonen tro har det også i år vært Halloween-feiring på Nannestad videregående skole. Både elevrådet og Læringssenteret har markert dagen, og det har vært ny rekord i antall elever som har kledd seg ut. 

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Til toppen