Tv-produksjon med 1IMB

Alle elevene i klasse 1IMB har de to siste ukene jobbet med et stort prosjekt i TV-produksjon.

Kreative skoletimer på Helse- og oppvekst

Vg1-elever i 1HSB og 1HSC har de siste ukene jobbet med et tverrfaglig prosjekt i naturfag og helsefag, hvor de har utforsket og presentert teknologi knyttet til fagområdet.

Vinner av fotokonkurranse

I juleferien ble det arrangert en fotokonkurranse med tema "Min jul". Det kom inn mange gode bidrag, men vinneren ble Sverre Murud Bratfos i 1ID.

Digital åpen skole på Nannestad vgs

Ønsker du å bli elev på Nannestad videregående skole? Her har du mange spennende utdanningsprogram å velge blant. Men du lurer kanskje på hvordan det er å være elev her?

Påvist et smittetilfelle med covid-19 ved Nannestad videregående skole

En elev i andre klasse har testet positivt på koronavirus. Vedkommende er ikke alvorlig syk. Av personvernhensyn kan vi ikke gi flere opplysninger om eleven. Eleven var på skolen i smittsom fase mandag 25.01. Det er iverksatt smitteoppsporing i samarbeid mellom skolen og smittevernteamet i kommunen. Skolen følger opp renhold og det er ikke smittefare på kontaktflater

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.

Rødt nivå ved Nannestad videregående skole fra 4. januar 2021

Etter regjeringens innstramninger vedrørende koronatiltak har Nannestad vgs i samråd med kommuneoverlegen besluttet overgang til rødt smittetiltaksnivå fra mandag 4. januar. Mandag 4. januar blir det heldigital opplæring hjemmefra etter vanlig timeplan for alle klasser. Her finner du rulleringsplan for perioden 5.01.-15.01.2021. Vanlig timeplan følges både ved digital og fysisk opplæring.

Endringer i kollektivtrafikk og skoleskyss pga Gjerdrum-raset

Redningsarbeidet på Ask i Gjerdrum gjør at kollektivtilbudet må legges om, og at veier vil bli åpnet og stengt avhengig av situasjonen og redningsetatenes vurderinger.