Smittetilfelle med covid-19 ved Nannestad videregående skole

En elev i tredje klasse har testet positivt på koronavirus ved vår skole. Skolen har god dialog med kommunen, og smittesporingsteamet i Nannestad kommune har følgende informasjon:

Idretts Råeste

I dag arrangerte elevene i 3ID hinderløypa "Idretts Råeste", for de andre elevene i 2ID og 1ID. Løpet er en erstatning til Nannestadløpet som dessverre ikke kunne gå som normalt i år på grunn av smittevern. Men det skal ikke stå på innsatsen, hverken til elevene som arrangerete løpet eller til dem som deltok.

Var du avgangselev på hos oss i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .

Suksess med fotoutstilling

3MKA-elev Brage Nielsen Westgaard har hatt stor suksess med sin fotoutstilling på Ikon Galleri på Jessheim, hvor han har solgt 15 av sine egne fotografier.

Info til voksenopplæringselever

Voksenopplæringen skal ikke møte på skolen torsdag 27. og fredag 28. august. Voksenopplæring Vg2 helsefag og Vg1 restaurant og matfag møter igjen på tirsdag 1. September, alle andre på onsdag 2. September.

Koronasituasjonen - informasjon til foresatte om skolehverdagen

Smitteverntiltakene i skolen er nå på gult nivå i trafikklysmodellen jmf. FHIs smittevernstiltak. Det betyr at hele skoleklasser kan være samlet, og alle elever skal få et fulltidstilbud på skolen med vanlige skoledager.

Første skoledag overstått

Skolestarten 2020 ble annerledes enn det pleier å være. I stedet for å samles i Fugleberget, møttes nye elever utendørs, hvor lærere holdt opp plakater med klasse på og tok i mot sine nye elever.

Informasjon til deg som har søkt læreplass i Viken

Alle som ikke har fått læreplass, skal ha fått tilsendt en SMS fra Viken fylkeskommune. Viktig at alle svarer på skjema fra enhet Læreplassformidling.

Info til voksenopplæringselever

Voksenopplæringen skal ikke møte på skolen torsdag 27. og fredag 28. august. Voksenopplæring Vg2 helsefag og Vg1 restaurant og matfag møter igjen på tirsdag 1. september, alle andre på onsdag 2. september.