Aktuelt

Elever undersøkte griseinnvoller

Elevene syntes det var både spennende og ekkelt å se griseinnvoller. Roy Martin Kristiansen I dag hadde 2HEA-klassene en litt annerledes time, da de skulle gjøre seg kjent med innvollene til en gris.

Elevrådsstyret på webinar

I dag har elevrådsstyret deltatt på et 3 timers langt webinar arrangert av elev-, lærling- og mobbeombudet. Det var elevrådsstyrer med fra 12 forskjellige andre skoler

Kodeklubben er i gang

På tirsdag var det første kodetime for elevene som ønsker å lære seg koding og programmering. 

Læring på tvers av landegrensene

I forrige uke ble 2BUB-elevene kjent med velværehjul i engelsktimene. Det samme gjorde de italienske elevene ved Onnicomprensivo di Guglionesi videregående skole, som befinner seg ca. 2700km fra oss. 

Smakfullt kulturmøte på voksenopplæringen

Klassene på Vg2 Helsefagarbeider på voksenopplæringen hadde forrige fredag en ekstra hyggelig lunsj.

Motivasjonsdag med elevrådet

Tirsdag 6.oktober hadde elevrådet på Nannestad vgs motivasjonsdag. 

Livsmestringsprosjekt på Barne- og ungdomsarbeider

Elevene i 2BUA og 2BUB har hatt feltarbeid i sine oppvekstkommuner, hvor de har dratt ut for å undersøke hva slags tilbud kommunene har i forbindelse med oppvekst- og utviklingsmiljø. 

Nannestad Media Production UB

På Medier og kommunikasjon drifter flere elever ungdomsbedriften Nannestad Media Production UB. Bedriften består av 18 MK-elever fra Vg2 og Vg3.

Folkehelse og livsmestring på timeplanen

I følge de nye læreplanene skal skolen legge til rette for læring innenfor de tre tverrfaglige temaene: folkehelse og livsmestring, demokrati og medborgerskap og bærekraftig utvikling. Folkehelse og livsmestring er det første området elevene på vg1 Helse- og oppvekst har begynt å jobbe med denne uka. 

Salatbaren er åpen igjen!

I dag åpnet endelig salatbaren i kantina igjen. Av hensyn til smittevern er det ikke lenger selvbetjening, men betjent av kantinepersonalet. 

Til toppen