Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse tirsdag 9. mars: viken.no/nannestad-vgs

Rødt nivå ved Nannestad videregående skole fra 4. januar 2021

Etter regjeringens innstramninger vedrørende koronatiltak har Nannestad vgs i samråd med kommuneoverlegen besluttet overgang til rødt smittetiltaksnivå fra mandag 4. januar. Mandag 4. januar blir det heldigital opplæring hjemmefra etter vanlig timeplan for alle klasser. Her finner du rulleringsplan for perioden 5.01.-15.01.2021. Vanlig timeplan følges både ved digital og fysisk opplæring.

Endringer i kollektivtrafikk og skoleskyss pga Gjerdrum-raset

Redningsarbeidet på Ask i Gjerdrum gjør at kollektivtilbudet må legges om, og at veier vil bli åpnet og stengt avhengig av situasjonen og redningsetatenes vurderinger.

Gult nivå ved Nannestad vgs fra 4. januar 2021

Etter samarbeidsmøtet med kommuneoverlegen i Nannestad kommune på tirsdag 15. desember er det nå besluttet at Nannestad videregående skole går tilbake til gult smittetiltaksnivå  fra mandag 4. januar . Det betyr at all opplæring skal foregå fysisk på skolen.

Julegenserkonkurranse

Elevene på Barne- og ungdomsarbeider hadde i dag konkurranse om å lage den fineste julegenseren.

Markering av Luciadagen

I går var det St. Lucia-dagen, og derfor ble det både utdeling av lussekatter og elever kledd i hvitt i dag.

Stop motion på Vg2 Medier og kommunikasjon

Elevene i 2MOK har jobbet med produksjon av stop motion filmer i nesten fire uker. Les mer om hvordan de har jobbet, og se noen av filmene i saken.

Såpelaging på Vg2 hudpleie

Torsdag i forrige uke lagdet elevene på Vg2 hudpleie sin egen såpe.

Klart for ny runde med Buzztalks

Elever på Vg1 Medier og kommunikasjon har fått i oppgave å filme og produsere årets Buzztalks, i skolens oppdaterte filmstudio.

Intervjuet vinneren av Ungdommens kritikerpris

Vinneren av Ungdommens kritikerpris, Marie Aubert, besøkte i dag juryklassen 3STC.

Stumfilm på Vg3 Medier og kommunikasjon

Elevene i 3MKA og 3MKB har de siste ukene jobbet med stumfilm. To av filmene kan du se i denne saken.