Aktuelt

Smakfullt kulturmøte på voksenopplæringen

Klassene på Vg2 Helsefagarbeider på voksenopplæringen hadde forrige fredag en ekstra hyggelig lunsj.

Motivasjonsdag med elevrådet

Tirsdag 6.oktober hadde elevrådet på Nannestad vgs motivasjonsdag. 

Livsmestringsprosjekt på Barne- og ungdomsarbeider

Elevene i 2BUA og 2BUB har hatt feltarbeid i sine oppvekstkommuner, hvor de har dratt ut for å undersøke hva slags tilbud kommunene har i forbindelse med oppvekst- og utviklingsmiljø. 

Nannestad Media Production UB

På Medier og kommunikasjon drifter flere elever ungdomsbedriften Nannestad Media Production UB. Bedriften består av 18 MK-elever fra Vg2 og Vg3.

Folkehelse og livsmestring på timeplanen

I følge de nye læreplanene skal skolen legge til rette for læring innenfor de tre tverrfaglige temaene: folkehelse og livsmestring, demokrati og medborgerskap og bærekraftig utvikling. Folkehelse og livsmestring er det første området elevene på vg1 Helse- og oppvekst har begynt å jobbe med denne uka. 

Salatbaren er åpen igjen!

I dag åpnet endelig salatbaren i kantina igjen. Av hensyn til smittevern er det ikke lenger selvbetjening, men betjent av kantinepersonalet. 

Smittetilfelle med covid-19 ved Nannestad videregående skole

En elev i tredje klasse har testet positivt på koronavirus ved vår skole. Skolen har god dialog med kommunen, og smittesporingsteamet i Nannestad kommune har følgende informasjon:

Idretts Råeste

I dag arrangerte elevene i 3ID hinderløypa "Idretts Råeste", for de andre elevene i 2ID og 1ID. Løpet er en erstatning til Nannestadløpet som dessverre ikke kunne gå som normalt i år på grunn av smittevern. Men det skal ikke stå på innsatsen, verken til elevene som arrangerte løpet eller til dem som deltok.

Var du avgangselev på hos oss i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november – desember.    

Suksess med fotoutstilling

3MKA-elev Brage Nielsen Westgaard har hatt stor suksess med sin fotoutstilling på Ikon Galleri på Jessheim, hvor han har solgt 15 av sine egne fotografier.

Til toppen