Salatbaren er åpen igjen!

I dag åpnet endelig salatbaren i kantina igjen. Av hensyn til smittevern er det ikke lenger selvbetjening, men betjent av kantinepersonalet.

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.

Smittetilfelle med covid-19 ved Nannestad videregående skole

En elev i tredje klasse har testet positivt på koronavirus ved vår skole. Skolen har god dialog med kommunen, og smittesporingsteamet i Nannestad kommune har følgende informasjon:

Idretts Råeste

I dag arrangerte elevene i 3ID hinderløypa "Idretts Råeste", for de andre elevene i 2ID og 1ID. Løpet er en erstatning til Nannestadløpet som dessverre ikke kunne gå som normalt i år på grunn av smittevern. Men det skal ikke stå på innsatsen, verken til elevene som arrangerte løpet eller til dem som deltok.

Var du avgangselev på hos oss i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november – desember.

Suksess med fotoutstilling

3MKA-elev Brage Nielsen Westgaard har hatt stor suksess med sin fotoutstilling på Ikon Galleri på Jessheim, hvor han har solgt 15 av sine egne fotografier.

Info til voksenopplæringselever

Voksenopplæringen skal ikke møte på skolen torsdag 27. og fredag 28. august. Voksenopplæring Vg2 helsefag og Vg1 restaurant og matfag møter igjen på tirsdag 1. September, alle andre på onsdag 2. September.

Koronasituasjonen - informasjon til foresatte om skolehverdagen

Smitteverntiltakene i skolen er nå på gult nivå i trafikklysmodellen jmf. FHIs smittevernstiltak. Det betyr at hele skoleklasser kan være samlet, og alle elever skal få et fulltidstilbud på skolen med vanlige skoledager.

Fjerner krav om legeerklæring fram til 1. november

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring, men må levere egenmelding. Shutterstock

Første skoledag overstått

Skolestarten 2020 ble annerledes enn det pleier å være. I stedet for å samles i Fugleberget, møttes nye elever utendørs, hvor lærere holdt opp plakater med klasse på og tok i mot sine nye elever.