Halloween 2020

2020 har vært et annerledes år, men tradisjonen tro har det også i år vært Halloween-feiring på Nannestad videregående skole. Både elevrådet og Læringssenteret har markert dagen, og det har vært ny rekord i antall elever som har kledd seg ut. 

I år var det blant annet en klassekonkurranse, hvor hele klasser kledde seg ut etter tema. Dette ble en stor suksess, og det var svært mange gode kandidater, alt fra afterski til Disney-karakterer. I tillegg var det mange elever som hadde kledd seg ut individuelt. 

På kjøkkenet har elevene på Restaurant og matfag vært aktive. Tidligere i uken har de laget og solgt Halloween-bløtkaker, muffins og annet snacks. De har også laget kake til Læringssenteret. 

Liv Odny delte ut kake på Læringssenteret. - Klikk for stort bildeLiv Odny delte ut kake på Læringssenteret. Roy Martin Kristiansen  

Vinneren av beste individuelle kostyme ble Agnieszka Szczepaniak fra 2BUA som hadde kledd seg ut som Russell fra Pixar-filmen "Se opp". Hun vant en kasse med godis.

Agnieszka Szczepaniak fra 2BUA vant prisen for beste individuelle kostyme. - Klikk for stort bildeAgnieszka Szczepaniak fra 2BUA vant prisen for beste individuelle kostyme. Roy Martin Kristiansen

Prisen for beste klassekostyme gikk til 2BUB. Det var veldig mange flinke og kreative klasser, så det ble en svært jevn konkurranse. Men 2BUB gikk til slutt av med seieren. En av grunnene til at disse elevene vant er at alle elevene i klassen, inkludert lærer, har kledd seg ut og de hadde et veldig gjennomført tema. Elevene hadde kledd seg ut som engler og djevler på Oscar-utdeling, og de hadde rød løper og Walk of Fame. Ikke bare hadde de kledd seg ut, men de hadde også pyntet klasserommet og laget en egen utdelingsseremoni, hvor lærer Jeanette Magerøy delte ut Oscar-statuetter til elevene for blant annet klassens pådriver, morsomste og mest nysgjerrige. Klassen vinner en tur til Megazone i Jessheim, hvor de skal spille laser tag. 

 

Andreplassen gikk til 3STB, som også var veldig gjennomførte. Her hadde alle elever og lærere kledd seg ut til temaet "Men in Black". Gratulerer med andreplassen! De får en bitteliten trøstepremie på deling i klassen.

3STB kom på andre plass for temaet sitt, "Men in Black". - Klikk for stort bilde3STB kom på andre plass for temaet sitt, "Men in Black". Roy Martin Kristiansen

Tredjeplassen gikk til 2BUA, klassen til Line Østby Vidjeland. Her hadde lærer og elever kledd seg ut som Disney-karakterer, blant annet Elsa, Anna og Olaf, Minni Mus, Maleficent, Lilo og Stitch. Premien er heder og ære.

2BUB hadde kledd seg ut som Disney-karakterer. - Klikk for stort bilde2BUB hadde kledd seg ut som Disney-karakterer. Roy Martin Kristiansen

3MKB hadde også en original og morsom idè, hvor flere av elevene hadde kledd seg ut som lærer Trym Evertsen, kjent for å ofte gå i blazer og shorts.

 Flere av elevene i 3MKB stilte opp i blazer og shorts. - Klikk for stort bildeFlere av elevene i 3MKB stilte opp i blazer og shorts. Roy Martin Kristiansen

Se flere av de andre klassene her:

Se flere bilder av kreative elever her:

Vi gleder oss allerede til Halloween 2021!

Til toppen