Idretts Råeste

I dag arrangerte elevene i 3ID hinderløypa "Idretts Råeste", for de andre elevene i 2ID og 1ID. Løpet er en erstatning til Nannestadløpet som dessverre ikke kunne gå som normalt i år på grunn av smittevern. Men det skal ikke stå på innsatsen, hverken til elevene som arrangerete løpet eller til dem som deltok.

Værgudene var ikke på elevenes side denne gangen, så regnet plasket ned store deler av formiddagen. Men det hører nesten med når man likevel skal krype i gjørme og klatre over hinder.

Selve hinderløypa var ca. 3 km lang, og i løpet av strekningen hadde 3ID-elevene satt ut flere utfordrende hinder som gjorde at deltagerne måtte både kravle, klatre og hoppe.

Langs hindrene stod tredjeklassingene og passet på og heiet på de som løp. De eldste idrettselevene kom med oppmuntrende ord til sine slitne og søkkvåte medelever.

Det var også skikkelig godstemning ved målstreken. Det ble spilt musikk fra høyttalere og man kunne kjøpe blant annet vafler.

Selv om det ikke ble noe Nannestadløp i år beviste elevene på Idrett at de kan sakene sine. Spesielt de som arrangerte hinderløypa, men også de som løp gjennom hindrene.