Kodeklubben er i gang

På tirsdag var det første kodetime for elevene som ønsker å lære seg koding og programmering.

Sondre og Michal fra 1STA var klare for å lære mer om koding - Klikk for stort bildeSondre og Michal fra 1STA var klare for å lære mer om koding Roy Martin Kristiansen Det var lærer Runar Andreassen som holdt kodeklubben.

To av elevene som ønsket å lære seg mer om koding og programmering var Sondre og Michal fra 1STA. De hadde lite erfaring med koding fra før.

- Jeg har kodet litt hjemme, og har vært på BitCamp i Forskningsparken i Oslo. Jeg kunne tenke meg å jobbe med det, sier Sondre, som har prøvd seg litt på programmet Python.

Michal har kun testet koding da han var på utprøving her på Nannestad vgs.

- Men jeg kunne også tenke meg å jobbe med det, sier han.

Marthe, Nadia og Trond Christian går i programmeringsklassen til Runar, og synes også det er nyttig å lære seg koding. Marthe skal studere astrofysikk og sier at koding er relevant å lære seg til det kommende studiet.

- Det er veldig lurt å ha generell kompetanse i koding og programmering uansett hva man velger, tilføyer Nadia.

Marthe, Trond Christian og Nadia tar allerede faget Programmering og modellering. - Klikk for stort bildeMarthe, Trond Christian og Nadia tar allerede faget Programmering og modellering. Roy Martin Kristiansen Kodeklubben fortsetter å møtes tirsdager kl. 11:15 på rom 5-214.

Ta med egen PC og så kan du også lære å kode. Det er helt greit om du ikke kan noe om koding / programmering på forhånd.

Spørsmål kan sendes til runara@viken.no.