Motivasjonsdag med elevrådet

Tirsdag 6.oktober hadde elevrådet på Nannestad vgs motivasjonsdag. 

Dagen skulle egentlig vært mandagen før høstferien, men ble dessverre utsatt på grunn av busstreiken.

Nestleder Agnieska Durczak og jeg har gledet oss lenge til at dagen endelig gjennomføres og er veldig fornøyd med hvordan det gikk! 

Nestlederen vår hadde forberedt seg på flere bli kjent-øvelser og startet dagen med dette. Etter en kort pause, gikk vi videre til generalforsamlingen. Dagens høydepunkt! Under generalforsamlingen, fikk vi et nytt elevrådsstyre- noe nestlederen og jeg har sett veldig frem til å få etablert. I tillegg, vedtok vi vedtekter, møteplan, budsjett- det kan vanligvis bli ganske kjedelig, men gikk relativt fort. Eller så tok vi også opp saker elevrådet satt med. Etter at generalforsamlingen var ferdig, tok vi en velfortjent lunsj der vi fikk mat fra Restaurant og Matfag. Som foredragsholder, snakket Mathias Opdal Weseth for oss om elevdemokrati og ga oss idéer på hvordan ha et godt og fungerende elevråd. Han har vært elevrådsleder på Nadderud vgs og leder av Akershus fylkeselevråd da han gikk på videregående. 

Vi avsluttet dagen med enda en øvelse, der vi delte rommet i to - ja-siden og nei-siden. Nestlederen tok opp forskjellige dilemmaer og alle skulle stille seg på den siden man var enig med. Her ble det het debatt! Som leder, ble jeg imponert av engasjementet til resten av elevrådet og synes dagen gikk veldig bra. Det er utrolig mange dyktige og engasjerte representanter og varaer i elevrådet, og jeg gleder meg masse til det kommende året! 

Tekst: Elevrådsleder Kristin Ervik Snortheim.

Til toppen