Nannestad Media Production UB

På Medier og kommunikasjon drifter flere elever ungdomsbedriften Nannestad Media Production UB. Bedriften består av 18 MK-elever fra Vg2 og Vg3.

Lisa-Marie, Dina, Brage og Halvard utgjør deler av styret i Nannestad Media Production UB.  - Klikk for stort bildeLisa-Marie, Dina, Brage og Halvard utgjør deler av styret i Nannestad Media Production UB. Roy Martin Kristiansen Nannestad Media Production UB er en profesjonell bedrift som tar imot alle slags oppdrag mot betaling. Elevene har variert kompetanse som gjør at bedriften har god bredde i type oppdrag, alt fra grafisk design, foto, film og logodesign.

- Vi er unike fordi vi har så mye forskjellig kompetanse, sier daglig leder Halvard Grimnes Haga i 3MKA.

Selv om arbeidet med bedriften kommer i tillegg til vanlig skolearbeid så synes elevene bare det er spennende å jobbe med dette.

- Det er noe vi interesserer oss for og synes er gøy å jobbe med, sier produksjonsleder Dina Øien fra 3MKB.

De andre er enige.

- Det er ikke bare en skoleoppgave, men noen som har gitt oss et oppdrag, så vi har mye ansvar og må få det til å funke. Det er bra å få arbeidserfaring allerede mens vi går på skolen, tilføyer personalsjef Lisa-Marie Karlson fra 3MKB.

En av oppdragsgiverne elevene har hatt er Ullensaker kommune, hvor de blant annet har filmet hele teateroppsetninger. Elevene bruker da flere kameraer og lager en profesjonell film. I tillegg har de utført jobber for Romerikes Råeste. I vinter begynte de på et oppdrag for Tine, men dette ble dessverre kansellert på grunn av Covid-19.

For tiden jobber elevene i Nannestad Media Production UB med flere ting, blant annet har de laget en film for musikkfestivalen Global Gathering. De er også klare for nye jobber.

- Vi tar alle oppdrag, det er bare å ta kontakt, sier de med et smil.