På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten vigo.no. I VIGO får du også svar på søknaden din.

Lærer hjelper tre elever - Klikk for stort bildeLærer hjelper tre elever Christian Berset/Studio CB

Om veien videre

Har du spørsmål? Kontakt rådgiveren din eller ring seksjon for inntak og dimensjonering på telefon 22 05 50 22

Privatist

Mangler du et fag, eller skal du forbedre en karakter? Frist for oppmelding til privatisteksamen er 1. februar for vårsemesteret og 15. september for høstsemesteret.

Oppmelding for våren starter 15. januar.

Har du spørsmål? Kontakt rådgiveren din eller send en e-post til seksjon for eksamen og dokumentasjon på eksamen@viken.no