Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse tirsdag 9. mars: viken.no/nannestad-vgs

Påvist et smittetilfelle med covid-19 ved Nannestad videregående skole

En elev i andre klasse har testet positivt på koronavirus. Vedkommende er ikke alvorlig syk. Av personvernhensyn kan vi ikke gi flere opplysninger om eleven. Eleven var på skolen i smittsom fase mandag 25.01. Det er iverksatt smitteoppsporing i samarbeid mellom skolen og smittevernteamet i kommunen. Skolen følger opp renhold og det er ikke smittefare på kontaktflater

Nannestad, 29.01.21

Denne informasjonen sendes ut til alle elever og ansatte ved skolen, samt legges ut på skolens hjemmeside.

Det er kun noen få elever som er nærkontakter og disse har fått beskjed fra smittesporingsteamet. De skal være i karantene og teste seg mandag 01.02.2020.

Vi minner om helsemyndighetenes smittevernråd og at ingen skal møte på skolen med symptomer.

For mer informasjon se Folkehelseinstituttet sine nettsider: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Elever som ikke har fått egen beskjed om at de er nærkontakter, kan gå på skolen som normalt, men alle bør være oppmerksomme på symptomer.

Dersom situasjonen endrer seg, vil det komme ny informasjon.

Oppdatering:

Det er meldt ytterligere et tilfelle med covid 19 smitte hos elev ved Nannestad videregående skole i ettermiddag, 29.01.2021. Eleven i dette tilfellet har ingen tilknytning til tilfellet som ble meldt tidligere i dag. Ingen av elevene er smittet via skolen. Eleven har vært på skolen i smitteførende fase tirsdag 26.01.2021, og en Vg1 klasse og en lærer kan ha blitt utsatt for smitte. Elevene og læreren dette gjelder er blitt forhåndsinformert av skolen og blir direkte kontaktet av smittesporingsteamet. De settes i karantene og skal teste seg for covid 19 tirsdag 02.02.2021.

Smittesporingsteamet i Nannestad Kommune