Rødt nivå ved Nannestad videregående skole fra 4. januar 2021

Etter regjeringens innstramninger vedrørende koronatiltak har Nannestad vgs i samråd med kommuneoverlegen besluttet overgang til rødt smittetiltaksnivå fra mandag 4. januar. Mandag 4. januar blir det heldigital opplæring hjemmefra etter vanlig timeplan for alle klasser. Her finner du rulleringsplan for perioden 5.01.-15.01.2021. Vanlig timeplan følges både ved digital og fysisk opplæring.

Her er rulleringsplanen for uke 1 og 2:

Rulleringsplan (PDF, 581 kB)

Elever som er berørt av leirskredet i Gjerdrum og har behov for å låne utstyr kan hente dette på skolen fra i morgen, mandag.

Lån av bøker – ta kontakt Roy Martin på læringssenteret.

Lån av PC – ta kontakt med Rolf på IT.

Lån av skrivesaker, evt. ny eller midlertidig busskort – ta kontakt med Lill i administrasjonen.

Dersom det ikke er mulig for dere å hente manglende utstyr selv kan dere henvende dere til rådgiver for nærmere avtale om alternativer for dette.

Psykisk helsearbeider Pernille er tilgjengelig på skolen for de av dere som har behov for å snakke med henne. Hun har åpen dør på sitt kontor i 3. etasje og dere kan enten møte opp fysisk på skolen eller ta kontakt på telefon. Ellers er også alle rådgivere og miljøarbeidere på skolen tilgjengelig for dere dersom dere har behov for å snakke med noen eller har behov for ulike tilrettelegginger i den nærmeste tiden. Dere kan kontakte dem på Teams chat.

Vi gleder oss til å se dere igjen i løpet av uken!