Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse tirsdag 9. mars: viken.no/nannestad-vgs

Tv-produksjon med 1IMB

Alle elevene i klasse 1IMB har de to siste ukene jobbet med et stort prosjekt i TV-produksjon.

Elevene har kontrollen i kulissene. - Klikk for stort bildeElevene har kontrollen i kulissene. Christina Svien  

Det var en ganske åpen oppgaven de fikk av lærer Christina Svien, så det var opp til elevene hvordan de ville løse det. Det har blitt en stor og variert produksjon, med blant annet tv-show, nyhetsshow og flere korte reklamesnutter.

- Vi har kunnet bestemme veldig mye selv, sier Viktoria og Kevin. De er henholdsvis produsent og teknisk ansvarlig av produksjonen.

Produsent Viktoria følger med. - Klikk for stort bildeProdusent Viktoria følger med. Christina Svien  

Alle har fått ulike roller, noen foran kamera og noen bak kamera. Elevene løser alt på egenhånd.

- For eksempel har bilde og lys har blitt en gruppe hvor alle kan gjøre alt, sier Kevin.

Etter to uker med planleggelser og forarbeid blir fagdagen brukt til filming. På tv-showet Johnsen og Foss Show har de hatt flere "kjendiser" på besøk, blant annet Kristin Gjeldsvik, Truls Hellstrøm og Lars Monsen. Sistnevnte spilt av avdelingsleder Odd Johnsen. 

Odd Johnsen som Lars Monsen og Unni Reiss som Kristin Gjeldsvik. - Klikk for stort bildeOdd Johnsen som Lars Monsen og Unni Reiss som Kristin Gjeldsvik. Christina Svien  

Etter en dag med filming er det klipp og redigering som gjenstår. Kevin og Viktoria håper på at det de har laget blir publisert.

- I alle fall noen av bloopersene. Det var mye bloopers, sier de og ler.

Lærer Kjetil Røise var også til stede. - Klikk for stort bildeLærer Kjetil Røise var også til stede. Christina Svien Alle elevene var involvert i produksjonen. - Klikk for stort bildeAlle elevene var involvert i produksjonen. Christina Svien   

Til toppen